31 augustus 2020

Bindwerk

Dé opleiding voor verschilmakers in het wijkwerk. Omdat vraagstukken complexer worden en het krachtenveld blijvend uitdaagt.
31 augustus 2020

Maken of kraken

Wie bepaalt wat je waard bent? Over geld verdienen en ander type beloning. Over erkenning en eer. En over grenzeloosheid versus uiteindelijk limiet.
31 augustus 2020

Ben jij gek!

Wie beslist eigenlijk of je mee mag doen? Meer en meer mensen horen er niet bij. Vallen buiten de boot. Staan niet op de kaart. Waar ligt dat aan?
31 augustus 2020

Verhalen die ertoe doen

Hoe kun je verschil maken in deze tijd? In het klein of heel groots iets bijdragen? Vanavond: verhalen over verschilmakers in allerlei soorten en maten.
31 augustus 2020

Energie in transitie

Een meer duurzame samenleving. Hoe werkt dat in het sociale domein? Speciaal voor professionals in de wijk creëerden we deze een-dags-training.
31 augustus 2020

Het goede leven

Wat heb je nodig om een goed leven te leiden? Bladen en boekenkasten staan er bol van: dé ingrediënten voor een gelukkig bestaan. Tja.
31 augustus 2020

Wijkbedrijvigheid

Van verborgen talent tot goedlopende buurttoko. Hoe je de kracht van buurtbewoners omzet in een gezamenlijk wijkbedrijf.
31 augustus 2020

Laat je horen!

Mag iedereen een stem uitbrengen? Dik, dun, groot, klein, arm, rijk, wijs of niet. We tellen allemaal mee. Wat brengt ons dat eigenlijk?
31 augustus 2020

Levenskunst en vliegwerk

Een handleiding voor het leven. Hoe om te gaan met vragen en met twijfels. Hoe overeind te blijven in het grijze gebied. Een crash-course van 3 dagen!