31 augustus 2020

Bindwerk

Dé opleiding voor verschilmakers in het wijkwerk. Omdat vraagstukken complexer worden en het krachtenveld blijvend uitdaagt.
21 december 2021

Democratie – of werkt dat nie?

Mag iedereen een stem uitbrengen? Dik, dun, groot, klein, arm, rijk, wijs of niet. We tellen allemaal mee. Wat brengt ons dat eigenlijk?
22 december 2021

Reeks – 5 avondjes UIT/AAN

Complex hè? Die wereld om ons heen! Vraag jij je ook wel eens af hoe je grip krijgt op wat er allemaal om ons heen gebeurt? Wil je meer weten over waar we vandaan komen én waar we naartoe kunnen als samenleving? Kom dan naar onze avondjes UIT/AAN.
21 december 2021

Eerlijke Economie – kapitalisme voorbij?

Zijn we klaar voor een nieuwe economie? Zie hier: een alternatieve manier van kijken. Omdenken in het kwadraat. Want het kan ook anders.
21 december 2021

Hokjesdenken – wanneer hoor je erbij?

Meer en meer mensen horen er niet meer bij. Vallen buiten de boot. Wie bepaalt eigenlijk of je mee mag doen? Wie is hier nou gek?
21 december 2021

Het Goede Leven – hoe (ver)deel je geluk?

Wat heb je nodig om een goed leven te leiden? Bladen en boekenkasten staan er bol van: dé ingrediënten voor een gelukkig bestaan. Tja.
21 december 2021

Burgerschap – waar sta jij voor op?

Daar zijn we dan. Geboren en getogen op deze globe. Maar wat is eigenlijk jouw plek? En hoe geef jij invulling aan die plek? Als mens, als burger..
22 december 2021

Diner: De Solidariteit Salon

Kunnen we eigenlijk nog solidair zijn met elkaar? Dat lijkt ons namelijk o zo nodig! Zoveel mensen, zoveel verschillende levenswijzen, noden en ambities. Wat verbindt ons?
31 mei 2022

Zomerpost – speciaal voor jou

Het zonnetje laat zich steeds meer zien. Dat kan maar één ding betekenen, de zomer is begonnen! Voor ons een reden om het eventjes wat rustiger aan te doen.
0

€0,00