Laden Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Reeks – 5 avondjes UIT/AAN

7 april @ 19:00 - 21:30

€70 excl. BTW

Complex hè? Die wereld om ons heen! Vraag jij je ook wel eens af hoe je grip krijgt op wat er allemaal om ons heen gebeurt? Wil je meer weten over waar we vandaan komen én waar we naartoe kunnen als samenleving? Kom dan naar onze avondjes UIT/AAN. Vijf avonden over dilemma’s van deze tijd, vol verdieping, inspiratie en een dikke dosis energie waarmee je weer naar huis gaat.

Onze avondjes UIT/AAN staan voor een frisse blik op de vragen van nu. We zoomen in op de dynamiek van ons (samen-)leven en de invloed daarbij van politiek, economie, psychologie en levenskunst. Soms lekker praktisch en to the point. Dan weer filosofisch. Maar altijd inspirerend en energiek!

In relaxte setting en met een drankje in de hand kun je luisteren naar experts die spreken over één van de thema’s waar het vandaag de dag over gaat. Wat betekent democratie in deze tijden? Wat is onze invloed op ongelijkheid? Hoe kan iedereen geluk vinden in deze wereld? Wat vraagt een duurzame samenleving van ons systeem? Wie bepaalt of je erbij hoort?

Colleges die bedoeld zijn om gedachten en gesprek open te breken, op een energieke manier gebracht door gewone mensen die hun vak verstaan. Met naderhand volop ruimte om na te praten; tijd voor reflectie en beraad. Je krijgt inzichten in hoe de grote denkers naar deze huidige samenleving zouden kijken, je raakt geïnspireerd door mooie voorbeelden en nieuwe theorieën en je gaat naar huis met voer tot nadenken en nieuwe perspectieven.

Te gewaagd om te bespreken? Lastig om in je eentje te bewegen? Te groots om aan te gaan? Precies daar moet het over gaan! En wat is er nou fijner dan dit te doen op een inspirerende locatie, met toffe mensen in een relaxte sfeer?! Je kiest zelf of je actief vragen stelt en je mengt in het gesprek, of dat je liever achterover leunt en aanschouwt. Om er later eventueel nog op te reageren.

Nu ook als reeks van vijf avondjes te reserveren, dan krijg je korting en ben je verzekerd van een plekje! Doe je mee, zien we je daar?

Het programma van de reeks zie je hieronder. Klik op de titels voor meer!

7 april Democratie – of werkt dat nie?
14 april Eerlijke economie – kapitalisme voorbij?
21 april Burgerschap – waar sta jij voor op?
12 mei Hokjesdenken – wanneer hoor je erbij?
19 mei Het goede leven – hoe (ver)deel je geluk?

Iets voor jou als je zin hebt uitgedaagd te worden, als je nieuwsgierig bent en iets vindt van de wereld.


INSCHRIJVEN voor reeks


Praktisch  • Data: 7 april, 14 april, 21 april, 12 mei en 19 mei
  • Tijd: 19.00 – 21.30 uur (incl. pauze)
  • De reeks van 5 avondjes UIT/AAN kost €70,- per persoon.
  • Locatie: Willem Twee (’s-Hertogenbosch)
  • Wij volgen de corona richtlijnen van Willem Twee. Kijk voor meer info op https://www.willem-twee.nl/corona/INSCHRIJVEN voor reeks

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€70
0

€0,00